PITO PITO GORGORITO…

He de triar dos dissenys per a serigrafiar entre estes possibilitats. Forma part de la pràctica de l’assignatura de Mitjans de Reproducció. Algú vol votar per ajudar-me a decidir? 😉 Gràcies!!!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

I have to choose  two t-shirt designs for  serigraphy stamping between all options. It is a part of the practice of the subject of Mid Reproduction. Someone to help me to decide ? 😉 Thanks a lot!

10 comentarios en “PITO PITO GORGORITO…

 1. Hola Jordi, reunits César, Fernando i Lou hem decidit la samarreta 6 «lletra gòtica» perque te distintes trames de impressió i ens sembla interesant per al treball que proposes. I l’altra la samarreta 8 «hono» perque contrasta amb l’anterior perquè és tota una massa de tinta. Ens a costat prendre aquesta decisió, que conste.

  1. HAHAHAHAHAHAHA! MOLTES GRÀCIES TRIO LALALÁ! Ja ens contareu com va l’assumpte de les xarrades i els tallers, que té molt bona pinta. Us felicite per la feina que havéu fet!!!!! Ah, i gràcies per l’opinió: la cosa va per ahí, sí… ;D

 2. Endeu… :S

  • Si tire per la estètica, jo feia les quatre 😀
  • Veient que és una pràctica per a una assignatura, triava una que fera una taca molt uniforme i una altra que tinguera una molt irregular, per comparar
  • O sempre queda triar les que tinguen els missatges més wapos 🙂

  Jo em vull ver una que pose en alemany (o llatí, mmmm): «Açò és obrir el cul i agarrar mosques»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s