LAS NAVES CALLIGRAPHY CLOSIN’ PARTY

Disculpeu-me l’analogia eivissenca del títol de entrada al blog referent al segon i darrer dia del curs de cal·ligrafia gòtica, que hem conclòs a migdia a Las Naves. Però la sensació que l’activitat i els resultats del taller ens ha imprès al cos és –almenys per a Xelo Garrigós i per a mi– quelcom semblant a la satisfacció generada per una sessió de festa en una nit que no voldries que s’acabara mai. Els assitents han treballat dur i insistentment, però gaudint sense complexes i obrint-se a una disciplina que la major part d’elles i ells desconeixien. Personalment ho he passat tant bé que no vull despertar!

Sorry for the eivissa analogy blog post title about second and last workshop of gothic calligraphy day , that’s has closed today at Las Naves. But the feeling that the activities and results of the workshop has at least the body is printed for Xelo Garrigós and me something like the satisfaction generated by a party in a night session would not like to end ever. The attendees have worked hard and persistently, but without enjoying complex and opened to a discipline that most of them and they did not know. Personally I have gone so well that I do not wake up!

4 comentarios en “LAS NAVES CALLIGRAPHY CLOSIN’ PARTY

  1. Així és Jordi, jo crec que ens ha costat a tots acabar i despertar d’aquesta festa de la lletra. Ha sigut un gran plaer treballar amb aquest grup de gent tan implicat, apasionat i atrevit, la clau per a que un taller siga profitós i a més en aquest cas inoblidable. Que bé ho hem passat!!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s